VisBlue - Praktikopslag

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

Job at VisBlue

 

Mekanisk designer søges

 

Brænder du for teknisk produktudvikling og har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af VisBlues Redox Flow-batteriløsning? Ønsker du at arbejde i et forretningsområde, som har store udviklingsmuligheder, er du måske den mekaniske designer vi søger.

 

Du bliver ansvarlig for opbygningen af den næste generation af vores batteri samt opbygning af vores produktionsdokumentation. Du skal ligeledes deltage i projektmøder både internt og eksternt, og være med til at videreudvikle og optimere VisBlues processer og arbejdsgange.

 

Vi forventer, at du kommer med erfaring inden for opbygning af systemer, men om du har relevant baggrund fra el-, maskin- eller automationsindustrien er ikke så vigtigt, men det er vigtigt at du ikke er bange for at prøve noget og er klar til at lære et nyt område.

 

 

Bliv en del af en dynamisk virksomhed med vækstplaner

 

VisBlue er en virksomhed, som har sin baggrund fra Aarhus Universitet. VisBlue er placeret i Aarhus N, og vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor ikke to dage er ens. Du garanteres en dynamisk og travl hverdag med mange udfordringer.

 

Da der ønskes en hurtig tiltrædelse, bedes du sende en ansøgning til adm. direktør Søren Bødker ssb@visblue.com hurtigst muligt.

 

Hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Bødker på +45 2166 3575

 

Klik her for at læse om os, og hvad vi beskæftiger os med

 

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2019 VisBlue

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe