VisBlue - Lille Birkholm Nyheder

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

News Centre

VisBlue News, Features, Events, and Press

Batterianlæg til Boligforeningen Lille Birkholm I & II

23 August 2018

Go back

VisBlue vil i 2019 levere otte batterianlæg til boligforeningen Lille Birkholm I & II i Herlev.

 

Problemet

I takt med at sol- og vindenergi i stigende grad bliver mere populært, står vi med problemstillingen: Hvad skal vi gøre med den overskydende strøm der ”går til spilde”? Her kommer VisBlues batterier ind i billedet, da de gør det muligt at lagre den energi der produceres i løbet af dagen og gemme det til om aftenen, eller når solen ikke skinner eller vinden ikke blæser.

 

Sådan Virker Det

Lille Birkholm er udstyret med solcelleanlæg, der leverer energi til boligforeningen, hvor den overskydende strøm vil blive lagret i VisBlues batterianlæg. Med installationen af de otte VisBlue batterianlæg vil det samlede batterisystem kunne levere strøm til samtlige 800 lejemål i boligforeningen. Derefter sikrer batterisystemet at boligforeningen får et maksimalt udbytte af den strøm, som produceres i solcelleanlægget.

 

Lille Birkholm består af 20 elafsnit, hvor det er lykkes VisBlue at nedskalere disse til kun otte batterianlæg, der stadig har kapacitet til at dække alle elafsnit. Det samlede batterisystem vil være i stand til at aftage den energi der produceres fra det enkelte solcelleanlæg i de elafsnit som anlægget er forbundet til.

 

De otte VisBlue batterier har en samlet størrelse på 175 kW med en lagringskapacitet på 540 kWh.

 

Fremtidige Boligforeninger

VisBlues CEO Søren Bødker er meget positiv overfor denne udvikling og forklarer følgende: “Dette er en stor mulighed for VisBlue. Et batterisystem som det vi skal lave til Lille Birkholm, viser at det er en god investering for større boligforeninger at installere vores batteri. Dette projekt ser vi som en showcase, der kan illustrere overfor andre boligforeninger at en mere pris- og miljøvenlig energiløsning kan lade sig gøre.”

 

Projektet forventes at stå færdigt i 2019.

 

 

 

 

 

 

Join our mailing list

Subscribe to the VisBlue mailing
list for all the latest company news
and product updates.

Sign up

Press contact

VisBlue strives to keep a good dialogue with the press and appreciates quick responses to enquiries. Enquiries from the press should be addressed to CEO, Søren Bødker.

 

E: ssb@visblue.com

P: (+45)   71 996 996

 

 

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2018 VisBlue

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe