VisBlue - Ny Investor

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

News Centre

VisBlue News, Features, Events, and Press

VisBlues ”kolde” nabo investerer i grøn energilagring

14 December 2017

Det er lykkedes VisBlue at tiltrække en ny kapitalstærk investor, samt at få endnu et kapitalindskud fra Borean, for at sikre den videre drift og udvikling af VisBlue, i de kommende år.

 

VisBlue har fået en ny investor, i det SOKI Holding, ejet af Kim Christensen, har valgt at blive en del af VisBlues investorgruppe.  Kim Christensen, der også står bag kølevirksomheden Advansor, ser spændende perspektiver i VisBlue. ”Omlægningen af energiforsyningen fra fossile brændsler mod vedvarende energikilder er helt nødvendig i fremtiden - denne omlægning er godt i gang. Imidlertid ser vi et stort gap, når det kommer til energilagring. Hvis omlægningen til vedvarende energi skal lykkes, er nye teknologier til bl.a. lagring af strøm helt essentiel. Jeg har fulgt VisBlue i nogen tid og er slet ikke i tvivl om, at de redox flow batterier, som VisBlue udvikler, bliver en del af den fremtidige løsning ift. strømlagring”, siger Kim Christensen.

 

Kim Christensen tilføjer, ”Endvidere har VisBlue et utroligt stærkt team med iværksættere fra bl.a. universitetsmiljøet i Aarhus og Porto. Jeg ser et meget dygtigt hold bag VisBlue, som jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med”.

 

Direktør Søren Bødker udtaler om tilføjelsen af SOKI Holding og Kim Christensen, ”Med Kim som investor får VisBlue en person ind i ejerkredsen og bestyrelsen, som på egen krop har prøvet, at gå fra en iværksættervirksomhed til en større organisation. Den viden kan hjælpe VisBlue meget, da vi jo, i de kommende år, står foran en opskalering af virksomheden”.

 

Et stærkt samarbejde fortsætter

VisBlue og Borean har siden 2014 haft et rigtig godt samarbejde og det er blandt andet på baggrund af dette, at Borean har valgt at foretage yderligere investering i VisBlue. Porteføljechef Morten Bitsch Janik fra Borean forklarer ”Borean Innovation har valgt at investere yderligere kapital i VisBlue, da selskabet med sin batteriløsning, opererer indenfor energilagring, hvilket vi ser som et område med meget stort vækstpotentiale. VisBlue har på relativt kort tid udviklet et kommercielt produkt, der nu er klar til markedet, og derfor er det naturligt for os at investere yderligere, for at vi kan få gang i salg og levering til de mange interesserede kunder”.

 

Søren Bødker, udtaler om det fortsatte samarbejde ”Jeg er glad for, at Borean stadig tror på VisBlue og viser det gennem en ny investering. Jeg ser frem til at forsætte det gode samarbejde”.

 

Borean Innovation

Som innovations inkubator tilfører BOREAN startstøtte til begyndende udvikling samt kapitaltilførsel i startup-virksomheder. Derudover tager BOREAN startup-virksomhederne til næste niveau, ved at hjælpe dem ind på driftsstadiet og arbejder ligeledes som katalysator i processen, som fører til kommercialisering.

 

Advansor A/S

Kim Christensen etablerede Advansor A/S i 2006 og er stadig Managing Director for virksomheden. Advansor A/S sælger og producerer køleanlæg med non-syntetiske kølemidler (naturlige kølemidler) til bl.a. supermarkeder. Advansor A/S har i dag 130 medarbejdere og omsætter, i 2017, for ca. 340 mio. kr.

 

VisBlue

VisBlue er en spinout-virksomhed, som laver energilagring, i form af vanadium redox flow batterier.

 

Yderligere oplysninger:

VisBlue: Søren Bødker, Direktør, ssb@visblue.com, +45 2166 3575

BOREAN: Morten Bitsch Janik, Porteføljechef, mbj@borean.dk, +45 4265 1525

SOKI Holding og Advansor: Kim Christensen, Managing Director, kim.g.christensen@advansor.dk, +45 2094 3505

Go back

Join mailing list

Sign up

Press contact

VisBlue strives to keep a good dialogue with the press and appreciates quick responses to enquiries. Enquiries from the press should be addressed to CEO Søren Bødker.

 

E: ssb@visblue.com

P: (+45)  21 66 35 75

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing
list for all the latest company news
and product updates.

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2018 VisBlue

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe