VisBlue - Ny kollega er investor Kim

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

News centre

VisBlue news, features, events, and press

Sig hej til Kim!

12 August 2019

Vi kan med glæde introducere vores nye “kollega” Kim G. Christensen. Måske kender nogle af jer Kim fra Advansor – en virksomhed, der producerer bæredygtige køleanlæg og en virksomhed, der har oplevet en kæmpe succes siden dens grundlæggelse i 2006. Det kræver passion og dedikation at starte en virksomhed og sikre dens succes, sammen med iværksætteri, som er et gen Kim besidder og en færdighed han kan hjælpe os med.

 

Med en baggrund fra Teknologisk Institut har Kim en naturlig interesse i alt, der har med teknik at gøre. Denne interesse, sammen med en passion for grøn energi og teknik, ledte Kim til at investere i VisBlue i 2017. “Jeg ser frem til at være mere involveret i VisBlues dagligdag og dele min erfaring fra Advansor” fortæller Kim.

 

Den viden som Kim kommer til at bidrage med, er meget værdifuld for os og alle hos VisBlue værdsætter muligheden for at arbejde med ham.

 

“Det er virkelig spændende det her” fortæller CEO Søren Bødker. Han uddyber “Jeg kan ikke vente med at få et tættere samarbejde med Kim. Han har været i præcis samme situation, som vi er nu, hvilket betyder at han kan hjælpe os med at navigere i et farvand af fejl og muligheder.”

 

Fra i dag er Kim at finde på kontoret og vi kan kun sige at alle fra VisBlue deler Sørens entusiasme.

Go back

Join our mailing list

Subscribe to the VisBlue mailing
list for all the latest company news
and product updates.

Sign up

Press contact

VisBlue strives to keep a good dialogue with the press and appreciates quick responses to enquiries. Enquiries from the press should be addressed to CEO, Søren Bødker.

 

E: ssb@visblue.com

P: (+45)   71 996 996

 

 

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2019 VisBlue

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe