VisBlue - Nyt bestyrelsesmedlem Ole

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

REQUEST BROCHURE

REQUEST A CALL

News centre

VisBlue news, features, events, and press

VisBlue byder Ole Lysgaard Madsen velkommen i bestyrelsen

10 January 2020

VisBlue kan nu byde Ole Lysgaard Madsen velkommen, som en del af bestyrelsen. Ole er en fremtrædende skikkelse i det dansk erhvervsliv, hvor hans professionelle karriere, blandt andet, inkluderer forskellige bestyrelsesposter og ejer af LM Consult. Sin uddannelse har Ole taget på Aarhus Universitet og INSEAD. De færdigheder, som Ole vil tage med til sin nye bestyrelsespost hos VisBlue, er primært indenfor salg, strategi, rådgivning, digitalisering og internationalisering.

 

Ole er optimistisk omkring sin nye stilling som bestyrelsesmedlem hos VisBlue. “Jeg ser frem til at være del af VisBlue teamet” udtaler han. Han fortsætter, “Det er en meget dygtig organisation og bestyrelsen er både ambitiøs og erfaren. Med Søren som CEO, er det en fantastisk opsætning. Ydermere, åbner miljøvenlige, skalérbare batteriløsninger op for et væld af nye muligheder for forskellige markedssegmenter, og jeg er sikker på virksomhedens succes.”

 

Bestyrelsesformand Søren Niebuhr er også positiv, vedrørende Oles indtrædelse i bestyrelsen. “Jeg er meget glad for at kunne byde Ole velkommen i bestyrelsen, hvor han uden tvivl vil bidrage med sin erfaring og kompetencer indenfor salgsstrategi og -udførelse. Jeg er sikker på, at Ole bliver et værdifuldt aktiv i VisBlues kommercialisering i et bredt spektrum af industrier og markeder.”

 

Det er ikke kun Ole og Søren, der er begejstrede for bestyrelsens nye medlem. CEO Søren Bødker er også entusiastisk, “At få Ole med i VisBlues bestyrelse er ekstremt værdifuldt.” Søren fortsætter, “Hans indsigt indenfor salg og lignende vil hjælpe med at guide VisBlue mod de rigtige markedssegmenter og -strategier, såvel som at finpudse eksisterende planer. Ole er en meget lovende tilføjelse til virksomheden og jeg er meget spændt på at komme i gang med samarbejdet.”

 

Yderligere information:

Ole Lysgaard Madsen, Ejer af LM Consult

Søren Niebuhr, Portfolio Manager BOREAN

Søren Bødker, CEO VisBlue, ssb@visblue.com, +45 2166 3575

Go back

Join our mailing list

Subscribe to the VisBlue mailing
list for all the latest company news
and product updates.

Sign up

Press contact

VisBlue strives to keep a good dialogue with the press and appreciates quick responses to enquiries. Enquiries from the press should be addressed to CEO, Søren Bødker.

 

E: ssb@visblue.com

P: (+45)   71 996 996

 

 

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2020 VisBlue A/S

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe