VisBlue - Praktikopslag

REQUEST A CALL

REQUEST BROCHURE

TO TOP

EN

DE

Job at VisBlue

 

Praktikant til kommunikations- og marketingsafdeling søges

 

VisBlue søger en initiativrig, kreativ og nysgerrig kommunikationspraktikant, som har lyst til at indgå i et entusiastisk team, hvor indflydelsen er høj. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, der arbejder med at skabe og lagre grøn energi. Vi tilbyder en alsidig og udfordrende praktikperiode med mulighed for udlandsrejser og messedeltagelse.

 

Du er i gang med en relevant uddannelse, har fingeren på pulsen og har en skribent i maven. Du skal være flydende på dansk og engelsk – nævn gerne, hvis du behersker andre sprog. Erfaring med kommunikationsopgaver og teknisk sprog er en fordel, men ikke et krav.

 

 

Dine arbejdsopgaver

 

E-mailmarketing

 

Social media management og planlægning

 

Pleje af hjemmeside

 

Fotoskydning og redigering

 

Udarbejdelse af salgsmateriale og grafik

 

SEO

 

Evt. Google Ads og Google Analytics

 

 

Praktisk information

Praktikken er 4-6 måneder, med start i januar 2019. Praktikopholdet er ulønnet. Arbejdspladsen er i Aarhus V, og ansættelsen er på 37 t/uge med fleksibel arbejdstid og fleksibilitet i forhold til studiemæssige forpligtelser.

 

Send din ansøgning, dit CV, evt. karakterblad og udtalelser til projektleder, Lisbeth Tanita Ilsøe på lil@visblue.com med titlen ”Praktikansøgning”. Ansøgningsfristen er d. 22. november 2018 og ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Benyt ovenstående mailadresse, hvis du har spørgsmål til praktikken.

 

 

 

Klik her for at læse om os, og hvad vi beskæftiger os med

 

P: (+45)  71 996 996

Bautavej 1A

8210 Aarhus V

Denmark

 

CVR: 36427957

©2018 VisBlue

CONNECT WITH US

JOIN OUR MAILING LIST

 

 

Subscribe to the VisBlue mailing list for all the latest company news and product updates.

Subscribe